måndag 19 december 2016

V. 51

Hej!
Vi vill tacka alla föräldrar och barn för den här terminen som har varit otroligt rolig, era barn har utvecklats enormt! 

Vill ni vara snälla och se över era barn kläder i kapprummet. Där ligger mängder med omärkta kläder och skor. Det som inte tagits tillvara och märkts upp senast onsdag 21/12 lämnas ner till källaren för kvarglömda kläder, som senare skänks till välgörenhet.

Vi vill också informera er om vilka rutiner som gäller vid eventuella ledigheter. Om man önskar vara ledig under skoltid skall en ledighetsansökan göras till rektor. Denna ansökan skall göras i god tid för att rektor skall hinna ta del av och besluta om ledighet beviljas. Ansökningsblankett finns på skolans hemsida. En elev har rätt att ansöka om ledighet 10 skoldagar/läsår. Ansökan om ledighet skall göras eftersom barn från det år de fyller 7 år omfattas av skolplikt.

Nu när era barn har kommit igång med läsningen är det viktigt att de fortsätter att läsa även om det är jullov eftersom de annars tappar mycket av läsningen.
Vi sammanställde tävlingen mellan föräldrar och barn i att påminna om läsläxan. Det blev en stor vinst till barnen.

Det var väldigt spännande när alla hjälptes åt att räkna ihop resultatet.




Sedan delade vi in kuberna i tiotalsstavar som vi räknade ihop.


Skolan startar igen den 11 januari 2017. Vi ses i klassrummet!

Ha en riktigt god jul och ett gott nytt år,
önskar
Johanna och Ingela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar